Dj worden

Lees eerst het onderstaande goed.Wat verwachten wij van jouw: Streamen rechtstreeks naar onze server. Heldere radio stem. Gezelligheid op de radio mag, maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens de uitzending. Minimaal 1x per week of meer op een vaste dag een live uitzending verzorgen. Een gezellige DJ met team spirit die het ook echt leuk vindt om een programma te maken. Beschouw elk mede radio station als je collega en niet als concurrent.

                                Wat heb je minimaal nodig:

1.Goede betrouwbare PC.
2.Goede microfoon.
3.Goede Mengtafel.
4.DJ Programma.
5.Voldoende muziek in goede kwaliteit.(minimaal 192Kbps)
6.Goede internet verbinding.
7.Genoeg Spraakstof en/of Humor.

Zie je het helemaal zitten om DJ te worden bij het Toppersteam. Neem dan even contact met ons op. Vertel in het kort wat jouw motivatie is en op welke vrije uitzenddag jij zou willen gaan draaien. Als we jouw motivatie goed vinden willen we een demo van je horen of een Test uitzending mee draaien. We zullen dan gaan beoordelen of je DJ kan worden bij het Toppersteam. Maar als je aan de boven genoemde eisen voldoet. Dan mag dat geen probleem zijn.
 
                            Wat moet je verder nog weten:
 

DJ worden bij het Toppersteam is op vrijwillige basis. Wij kunnen niets vergoeden als iets defect gaat aan je apparatuur
Het Toppersteam heeft/houd het recht om jouw per direct uit het
Team te zetten mocht je onze regels niet na leven.
Wij hanteren een maandelijkse Dj bijdrage van 10,- euro. De betaling moet voor het eerste van de nieuwe maand op onze rekening zijn bijgeschreven. Restitutie is niet mogelijk.

Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog zo iets van ja
ik wil DJ worden bij het toppersteam neem dan even contact op met:
Henk  henkvduinen@hotmail.com Of
Dj Cobus  cobusvduinen@ziggo.nl
klik op de mail om een mail te verzenden.